Ondernemers in hart

We zijn echt ondernemers en begrijpen hun behoeften en aspiraties. We hebben al vele nieuwe initiatieven geleid.

We spreken de taal van ondernemers, eenvoudig, duidelijk en praktisch

We richten ons op wat voor u noodzakelijk is, we doen geen werk om het werk zelf

We praten over oplossingen, niet over potentiële problemen

1

Oprichtersmentaliteit

Pragmatisch

Probleemoplossers

Efficiënt

2

One stop shop

Financieel

Juridisch

Governance
3

Flexibele en transparante fees

Geen verborgen kosten

Vaste tarieven

No cure no pay

Ons Doel

We helpen oprichters van startups om zich beter voor te bereiden, te onderhandelen en fondsen te werven om het speelveld met investeerders gelijk te maken. Het is een win-winsituatie: als startups beter zijn uitgerust voor hun fondsenwerving, besparen investeerders tijd (en mogelijk ook geld).

We werken graag met startups en we hebben veel advies gegeven aan veel beginnende ondernemingen. We begrijpen diep de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd en we willen de oprichters vertegenwoordigen omdat ze minder onderhandelingskracht hebben.

Uit onze ervaring blijkt dat wanneer een startup kapitaal ophaalt, ze te maken krijgen met meer risico’s dan andere bedrijven omdat er asymmetrie is tussen oprichters en investeerders op twee niveaus:

Asymmetrie van kennis:

Door de aard van hun werk hebben investeerders ervaring in het maken van deals. Wanneer ze onderhandelen met oprichters, hebben ze een duidelijk voordeel.

Asymmetrie van investering:

Investeerders spreiden hun risico’s. Ze weten dat van de 10 startups waarin ze investeren, er 5 failliet kunnen gaan, 3-4 het gemiddeld doen en 1 een groot succes wordt. Helaas is voor de oprichters van een startup diversificatie geen optie. Bovendien hebben ze meestal een emotionele band met hun startup, hun ‘baby’.

Een gecombineerde aanpak om onze klanten beter van dienst te zijn

Als onderdeel van Deminornxt maken we gebruik van meer dan 30 jaar expertise op het gebied van financiële, juridische en corporate governance zaken. Met een gecombineerde aanpak bedienen we startups en scale-ups.

Gedurende de afgelopen 3 decennia zijn we betrokken geweest bij honderden aandeelhoudersconflicten en hebben we aanzienlijke ervaring opgedaan op dit gebied.

Nu je onze doelen en waarden kent, ben je vast benieuwd om het team te ontdekken.

Mis geen nieuws, ontvang het direct in je inbox.